Zonnepanelen

 

Hoe werkt het ?

 

De term 'fotovoltaisch' komt van een Grieks woord (ϕώς) voor licht en de naam van een Italiaanse natuurkundige Volta, naar wie de eenheid Volt is genoemd. Het betekent letterlijk licht en elektriciteit.

 

Er loopt pas stroom door de zonnecel als er licht opvalt. Door het zonlicht worden er elektronen losgelaten. Ze raken los van de atomen waarmee ze verbonden zijn en gaan vrij door het materiaal bewegen. Daardoor gaat er stroom door de zonnecel lopen.

 

Een zonnepaneel levert gelijkstroom. Het wordt aangesloten op een omvormer om wisselstroom te krijgen. De energie kan meteen gebruikt worden door de aangesloten apparaten. De wisselwerking tussen eigen opbrengst en terugleveren van overschotten aan het net is veel rendabeler dan opslaan op een batterij.

 

 

Wat kunnen wij U bieden ?

 

Wij plaatsen installaties op alle soorten daken en ook vrijstaande installaties:

               - Daken met leien

               - Daken met pannen

               - Platte daken

Wij komen ter plaatse en maken een grondige analyse van de situatie. Het type dak, de ligging, de helling, hoeveel energie u gebruikt, dat de meter kan terugdraaien, of de aarding voldoet enz. Daarna gaan wij aan de slag met het bepalen welk paneel het beste bij uw situatie past en we kijken welke omvormer het meest geschikt is voor uw situatie. Daarna komen wij terug om samen het voorstel te bespreken.

De plaatsing van de panelen gebeurt door ervaren dakwerkers met jaren ervaring. Het elektrische gedeelte gebeurt door een ervaren elektricien die gelijktijdig komt met de dakwerkers zodat de installatie op 1 dag draait.

Wij staan voor kwaliteit en een mooie afwerking 

Ook de naservice is bij ons zeer belangrijk. In de omvormers van SMA is er een Bleutooth verbinding voorzien die connectie kan maken met uw laptop of Pc, zodat u de installatie en de opbrenst ervan nauwgezet kan volgen. Hetzelfde principe kan ook via webconnect zodat u de installatie kan volgen overal waar u bent met uw smartphone 

Bij ons hebt U al een installatie kleiner dan 5000 Wp vanaf 1,45 Euro/Wp en voor grotere installaties vanaf 1,35 Euro/Wp

 

 

Welke merken installeren wij ?

 

rec.jpg

Rec is een Noorse leidinggevende multinational met ca. 2400 medewerkers. Met bijna 20 jaar ervaring biedt Rec duurzame en hoogrenderende producten, diensten en investeringsmogelijkheden aan in de photovoltaische zonne-energie over de hele wereld.

Rec biedt een duurzaam en gegarandeerd kwalitatief zonnepaneel aan, geproduceerd in de volautomatische fabriek in Singapore. Rec panelen hebben de hoogste elektriciteitopbrengst in reële omstandigheden, om het rendement voor de investeerder te maximaliseren.

Eigenschappen:

* Robuust en duurzaam design voor bescherming van de zonnencellen

* 10 jaar garantie 

* Verbeterde power output voor diffuse condities (bewolking)

* Meer vermogen per vierkante meter

* Positieve vermogentolerantie van 0/+5%

 

rec-zonnepanelen-260-pe-tp_1727803709123781860f.jpg

 

 

 

 

bisol.jpg

Bisol is een Europese producent van hoogwaardige fotovoltaïsche zonnepanelen en toebehoren, beschikbaar in meer dan 21 landen. Ze houden hun productieproces binnen de Europese Unie omdat ze er sterk van overtuigd zijn dat het helpt om de duurzaamheid te bevorderen en om een betere kwaliteitscontrole te garanderen.

De mono- en polykristallijne fotovoltaïsche panelen van Bisol genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, een lange levensduur en hun esthetisch design, de toonaangevende zonnepanelen worden geleverd met een productgarantie van tien jaar en een uitsluitend postieve vermogenstolerantie uit. Tüv-verouderingstesten blijkt dat Bisol een zeer lage degradatie vertonen, dat ze zeer stevig zijn en bijzonder lang meegaan. 

Volgens de onafhankelijke testen van Photon zijn de fotovoltaïshe zonnepanelen van Bisol bij de best presterende producten ter wereld. Omdat ze vervaardigd worden met onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, gaan ze langer mee, waardoor uw totale energieopbrengst in de loop van hun levenscyclus hoger ligt. Uw investering is dus winstgevender. 

 

ecsolar200wp.jpg

 

 

 Omvormers

 

SMA.jpg

De omvormer is technologisch gezien de belangrijkste component in een zonne-energiesysteem: het verandert de gegenereerde stroom uit de fotovoltaische cellen in alternerende stroom die geschikt is voor het net.Tijdens de omzetting is het zeer belangrijk dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Het rendement is dus van essentieel belang. De omvormers van SMA worden gekenmerkt door een uitzonderlijk hoog rendement. SMA is de grootste producent en is de enige verdeler die elk type omvormer voor eender welk paneel of vermogensklasse aanbiedt.

De standaard garantie is 5 jaar en steeds uitbreidbaar naar 10,15 of 20 jaar

Wij zoeken naar de beste oplossing met zo weinig mogelijk verliezen. Elke installatie wordt apart bekeken en berekend.

 

SB-TL.png

Vraag nu uw offerte!
Webdesign by digiworx