Ventilatie

Vroeger was ventileren van woningen geen probleem. Er waren genoeg spleten en kieren die voor verse lucht zorgden.

 

Hedendaagse nieuwbouw-en renovatieprojecten streven vandaag naar een maximum aan  isolatie. Zonder een ventilatiesysteem kan er geen lucht meer ontsnappen, en dus ook geen verse zuurstofrijke lucht meer binnen.

Gevolg: een vochtig, zuurstofarm en ongezond binnenklimaat.  Dit leidt tot gezondheidsklachten zoals allergieën, hoofdpijn, sufheid én beschadigt op termijn uw woning of gebouw.

 

Gecontroleerde ventilatie werkt als volgt:

De verse lucht komt langs de droge ruimtes ( woonkamer, bureau, slaapkamer ) en de vervuilde lucht wordt afgevoerd in de vochtige ruimtes ( badkamer, wasplaats, toilet en keuken) via doorvoeren onder de deuren komt er doorstroming van droge naar vochtige ruimtes

 

Een ventilatiesysteem D regelt deze aan – en afvoer zonder nodeloos energieverlies, er wordt een gezond binnenklimaat gemaakt en bovenal, u zorgt voor een besparing op uw energiefactuur.Bij ons kan u terecht voor levering en plaatsing van een volledige installatie. Zodoende ook alle herstellingen en onderhoud. Wij werken alleen samen met kwaliteitsmerken zoals Ventiline en Renson.

 

Wij concentreren ons vooral op 2 systemen: Systeem C+ en D

 

steven5.jpg    woning vorst9   
Vraag nu uw offerte!
Webdesign by digiworx